Parkregels

Voor de goede gang van zaken is er een parkreglement opgesteld. Door uw bezoek aan ons park, aanvaardt u automatisch dit reglement.
 
Korting, in welke vorm dan ook, is eenmalig geldig op de reguliere entree aan de kassa.

De verstrekte drank en etenswaren mogen niet buiten het Attractiepark worden genuttigd.

Drouwenerzand Attractiepark is niet aansprakelijk voor letsel, diefstal en/of beschadigingen aan uw eigendommen. U betreedt Drouwenerzand Attractiepark op eigen risico.
 
Alle attracties hebben eigen veiligheidsvoorschriften omtrent o.a. minimale lengte en fysieke gesteldheid. De veiligheidsvoorschriften staan aangegeven bij de ingang van elke attractie. Deze voorschriften én de aanwijzingen van de medewerk(st)ers dienen ten alle tijden te worden opgevolgd.
 
Het kan zijn dat een attractie tijdelijk buiten gebruik is in verband met een reparatie of onderhoud. Daarnaast kunnen door weersomstandigheden zoals hevige regenval, onweersbuien en windstoten attracties tijdelijk gesloten worden, dit geeft geen recht op restitutie van de entreeprijs, een vergoeding of andere compensatie. Zodra het weer het toelaat zullen de attracties weer geopend worden.

Om hygiënische en veiligheidsredenen zijn dieren in Drouwenerzand Attractiepark niet toegestaan, met uitzondering van geleidehonden.
 
Deponeert u het afval in de daarvoor bestemde vuilnisbakken.
 
Wij vragen aan onze bezoekers om gepaste (boven) kledij te dragen omwille van de hygiëne, de veiligheid en het respect voor kinderen en andere bezoekers.
 
Drouwenerzand besteedt veel tijd en zorg aan het onderhoud van het park. Toch kan het voorkomen dat u minder plezierige zaken tegen komt. Wanneer dit het geval is, zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u dit aan één van onze medewerk(st)ers meldt.
 
Overmatig alcohol en/of gebruik van verdovende middelen is verboden. Bij incidenten zal contact op worden genomen met de politie.
 
De medewerk(st)ers van Drouwenerzand Attractiepark zijn gerechtigd om personen van het park te verwijderen, wanneer deze personen zich niet aan de parkregels houden. In dit geval heeft degene die verwijderd is geen recht op schadeloosstelling.
Op minder drukke dagen kan het voorkomen dat een medewerk(st)er 2 attracties bedient, wij vragen hiervoor uw begrip. Dit zal bij de betreffende attractie worden aangegeven.
 
Er kunnen foto’s gemaakt worden door een medewerk(st)er van Drouwenerzand Attractiepark, het is mogelijk dat deze gebruikt worden voor reclame uitingen.
  
Wij wensen u een plezierige dag toe en hopen dat bovenstaande voorschriften daaraan bij kunnen dragen.
 
Directie Drouwenerzand Attractiepark
VOLG ONS OOK VIA:
  twitter facebook