Ervaring ANWB leden en Zoover

Drouwenerzand Attractiepark is het voordeligste pretpark van Europa! Met de entreeprijs voor ons attractiepark geniet u niet alleen van de leukste attracties maar ook van de frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs: alles is bij de entreeprijs inbegrepen! 

Enkele ervaringen, ook te vinden op  Zoover:

Drouwenerzand in één woord: fantastisch! > 10
Henriette,  29 juni 2016
Drouwenerzand is een fantastisch pretpark! Het park is overzichtelijk, gezellig en leuk ingericht. Er is voor elk wat wils: zowel snelle als rustige attracties. Het ziet er overal netjes en verzorgd uit. De wc's worden regelmatig schoongemaakt en door het hele park heen vind je om de 4-5 meter blauwe afvalbakken. De vriendelijke medewerkers letten goed op de veiligheid en ook het welbevinden van de bezoekers. Er wordt ingegrepen als mensen zich niet gedragen of de regels aan hun laars lappen, zodat het voor iedereen leuk blijft. Tijdens het verblijf in het park kun je onbeperkt eten en drinken: frietjes, kroketten, hamburgers, frikandellen, softijs, soep, koffie en thee, gekoelde limonades en water. De kwaliteit van al het aangeboden eten en drinken is goed. Het warme eten is niet vet en zelfs het laatste beetje koffie uit de kan is lekker! Het is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen. Wij, mijn man, mijn dochter van bijna 4 jaar en ik, vonden het er super! We gaan zeker terug!

De jongens hebben genoten! > 9
xmadleen,  08 juni 2016
Samen met twee kinderen van 4,5 en 7 jaar naar dit park gegaan. De jongens hebben genoten. Het is echt een leuk en spannend park voor kinderen van deze leeftijd. Stiekem ook voor de ouders. Het patat, de snacks, de ijsjes, de limonade waren hartstikke lekker! Er zijn veel zitplekken, veel schaduw door de bomen en overkappingen waardoor het op een warme dag ook erg prettig is om rond te lopen. Het is echt geen geld voor zoveel plezier en zoveel lekkers! Wij zijn op een maandag buiten de vakanties geweest. Het scheelt enorm qua drukte.

Ik denk dat ze de volgende keer weer hier naartoe willen! :)

De kinderen hebben genoten! > 9
IlseDijkstra,  23 mei 2016
Leuk park voor een volle dag kinderplezier! En erg betaalbaar. Ook eten en drinken was goed voor elkaar

Kun je het nog beter krijgen, dacht het niet > 10
freddy,  18 mei 2016
Vertier voor jong en oud je heb aan je kinderen geen kind aan ze vermaken zich.,je kunt dit iedereen aanbevelen, genieten geblazen zal Ik zeggen Veel plezier.

Kijk voor de laatste beoordelingen op 

VOLG ONS OOK VIA:
  twitter facebook