Al jaren dè schoolreisbestemming van Drenthe

€ 7,80 p.p.

De leukste dag van het jaar!

De voordelige schoolreisprijs is inclusief alle frites, diverse snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs! Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar, ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
Meer informatie? Bel gerust, we helpen je graag!
(basisschooltarief, maandag t/m vrijdag, vanaf 20 personen, m.u.v. schoolvakantie noorden)

Betaling bij voorkeur per pin/ contant.

Print hier een kant en klare schoolreisuitnodiging.

Drouwenerzand Attractiepark is een heerlijke plek om met schoolreis te zijn. De ongedwongen sfeer in het attractiepark zorgt ervoor dat iedereen zich snel thuis voelt. Maar dat niet alleen: door onze scherpe schoolreisprijs, waarbij eten en drinken zit inbegrepen, vind je nergens anders een voordeliger schoolreis. Samen maken we er een onvergetelijke schoolreis van! 

Dieet, allergie
Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet moeten houden? Geen probleem! Als de begeleiding na binnenkomst aan de kok doorgeeft dat er ook vegetarisch of glutenvrij gegeten wordt, dan bereidt hij een lekker alternatief. Zijn er andere diëten (bijvoorbeeld pinda-allergie), dan ontvangen we hier graag vooraf een bericht over (ca. een week voor het schoolreisje).

Gezamenlijk eten?
Vinden jullie het gezellig om met de hele klas gezamenlijk te eten? Uiteraard ook geen enkel probleem. Spreek dit na binnenkomst even door met de kok en hij zorgt ervoor dat jullie 'bestelling' op het afgesproken tijdstip klaar staat.

Schoolreis arrangement attractiepark

Voor de lage schoolreisprijs kunnen de kinderen de hele dag dolle pret hebben met de attracties en speeltoestellen in het attractiepark. Een schoolreis is niet compleet zonder iets lekkers te eten en te drinken. Daarom zit het eten en drinken van frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs gewoon inbegrepen in de prijs voor ons arrangement voor schoolreisjes. Dat maakt uw begroting voor de schoolreis kinderlijk simpel. Bijkomend voordeel: geen zakjes met kleffe boterhammen of pakjes drinken en geen scheve ogen naar kinderen met net iets meer. Iedereen geniet evenveel van een schoolreis naar Drouwenerzand Attractiepark. Het arrangement is geldig voor schoolreizen van maandag tot en met vrijdag voor groepen vanaf 20 personen. Het is niet verplicht om vooraf te reserveren voor de schoolreis, maar we stellen dit wel zeer op prijs.

Eten en drinken tijdens het schoolreisje

Ons attractiepark heeft jarenlange ervaring met schoolreizen. Het is onze ervaring dat de begeleiders van de schoolreis het eten van frites en snacks graag goed georganiseerd willen regelen. Dit is geen enkel probleem. Als u na binnenkomst even naar de keuken loopt, kunt u samen met de kok uw etenstijd afspreken. Het spreekt voor zich dat de onbeperkt-eten-en-drinken formule tijdens de hele schoolreis blijft gelden, dus als iemand nóg iets lekkers wil... Gedurende de schoolreis in ons attractiepark staat de kok klaar om de gewenste snacks vers te bakken. We gebruiken vloeibare vetten en speciale sausen van Oliehoorn met daarin een minimale hoeveelheid verzadigd vet, suikers en zout. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het zo gezond mogelijk eten van snacks.

Drenthe: ideale omgeving voor een schoolreis

Ideaal aan ons attractiepark is dat het zich middenin een groene omgeving bevindt. Een schoolreis met een gevarieerd programma met zowel spelen in het attractiepark als wandelen of fietsen in de bossen is daarom eenvoudig geregeld. Een bezoek aan de hunebedden kan dan natuurlijk niet missen in het programma. De diversiteit van Drenthe maakt een succes van elk schoolreisje! 

Van schoolreis tot meerdaags schoolkamp

Met de hele klas een dag lang spelen: u zou denken dat ze doodop zullen zijn na zo’n schoolreis, maar kinderen hebben vaak energie voor twee! Daarnaast is er zo veel te beleven in het attractiepark en de provincie Drenthe, dat één dag al snel te kort is. Tijd voor meer? Maak dan een meerdaags schoolkamp van uw schoolreisje, bijvoorbeeld met een overnachting op onze camping. Ook zijn er voldoende groepsaccommodaties in de omgeving. Echt lekker op ontdekkingstocht gaan in Drenthe doet u met een meerdaagse schoolreis. Groepsaccommodaties de Kwartjesberg en Alinghoek liggen naast/ nabij het Attractiepark. Kijk voor meer groepsaccommodaties op de site van SGAD (Samenwerkende Groeps Accommodaties Drenthe) of op Groepen.nl. Een meerdaagse schoolreis kunt u op cultureel gebied uitbreiden met bijvoorbeeld een bezoek aan het Hunebedinformatiecentrum in Borger, Boomkroonpad Drouwen (beide op fietsafstand), outdooractiviteiten kunnen bij: Hunzepark (Gasselternijveen), Breeland (Annen), Borger Adventure (Gasselte) en Joytime (Grolloo). Kortom: de omgeving van Drouwenerzand heeft u veel te bieden, ook voor een meerdaagse schoolreis.

VOLG ONS OOK VIA:
  twitter facebook