Kinderfeestjes

€ 7,80* p.p.

Kraak de kluis

Op woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur kun je Danny's kluis kraken! Tijdens dit kinderfeestje maak je een speurtocht door het gehele park. Ga op zoek naar de code van Danny’s kluis en wie weet WIN JIJ, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, vrijkaarten voor ons spectaculaire Halloween Event!
Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
Niet mogelijk op woensdag 25 oktober.
€ 7,80* p.p.

Danny's Selfie

Op woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur kun je op zoek naar de juiste plek waar Danny een selfie van zichzelf heeft gemaakt. Doe ook mee en wie weet WIN JIJ, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, vrijkaarten voor ons spectaculaire Halloween Event! (vanaf ca. 10 jaar)
Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
Niet mogelijk op woensdag 25 oktober.
€ 13,00* p.p.

Basisfeest

Kom ook met je vriendjes/ vriendinnetjes de hele dag spelen in het attractiepark! Dit kinderfeestje is dagelijks mogelijk.
Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
* 8 juli t/m 3 september en 7, 14, 21, 25 en 28 oktober € 14,00 p.p.

Voor elk feestje geldt:

  • De jarige is gratis als het feestje een maand voor of na zijn/ haar verjaardag gevierd wordt. (voorwaarden*: id-bewijs jarige mee, 1 jarige per reservering, minimaal 5 kinderen en tot 3 personen begeleiding).
  • De jarige ontvangt bij binnenkomst een button zodat het voor iedereen duidelijk is dat hij/zij de jarige is, zo voel je je tijdens je feestje ook ècht jarig!
  • Inclusief kadootje voor de jarige.
  • Inclusief zakje snoep voor de jarige en zijn/ haar vriendjes en vriendinnetjes.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen/ acties/ vrijkaart/ bliksemtarief.
  • Kinderen die vóór 1 april jarig zijn geweest kunnen de gehele maand april nog gebruik maken van een kinderfeestje met 'jarige gratis'.


Klik hier voor voorpret/ indruk.

Print > deze gave deurhanger < als uitnodigingskaart voor je vrienden/ vriendinnen.

Liever niet reserveren? Ook geen probleem!

Geef dan bij binnenkomst door dat je bij ons je kinderfeestje viert, dan krijg je behalve een geweldig kinderfeestje ook allemaal een zakje snoep en de jarige krijgt ook nog een kadootje! Top he?!

Als je gebruik wilt maken van een kinderfeestje arrangement, zoals hierboven wordt aangeboden, dien je wel aan de voorwaarden* te voldoen. Jarige GRATIS entree, dit hoeft niet van tevoren doorgegeven te worden maar dient wel aan de voorwaarden* te voldoen:

* Voorwaarden: je viert je verjaardag een maand voor- of na je verjaardag, neem id-bewijs jarige mee, 1 jarige per reservering, minimaal 5 kinderen en tot 3 personen begeleiding.

VOLG ONS OOK VIA:
  twitter facebook