Groepsuitje

€ 11,00 p.p.

Groepsuitje

Op zoek naar een groepsuitje, waarbij alles in één keer goed geregeld is? Dat kan bij Drouwenerzand. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. Reserveren is niet verplicht maar heeft wel onze voorkeur.
Natuurlijk ook inclusief alle attracties, eten & drinken!
Dagelijks mogelijk, óók tijdens vakanties en in de weekenden.

Betaling bij voorkeur per pin/ contant.

Klik hier voor voorpret/ indruk.

Dieet, allergie
Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet moeten houden? Geen probleem! Als de begeleiding na binnenkomst aan de kok doorgeeft dat er ook vegetarisch of glutenvrij gegeten wordt, dan bereidt hij een lekker alternatief. Zijn er andere diëten (bijvoorbeeld pinda-allergie), dan ontvangen we hier graag vooraf een bericht over (ca. een week voor het groepsuitje). We gebruiken vloeibare vetten en speciale sausen van Oliehoorn met daarin een minimale hoeveelheid verzadigd vet, suikers en zout. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het zo gezond mogelijk eten van snacks. Zo zorgen we samen voor een spectaculaire dag uit in ons attractiepark voor iedereen! 

Wilt u nèt dat beetje meer? Dat kan ook! In samenwerking met Robin Hood Ribhouse (gelegen naast de ingang van het Attractiepark) hebben we 2 mooie dagarrangementen samengesteld: Robin's Familiedag Drouwenerzand en Marians dagje Drouwenerzand. Meer informatie en reserveren vind je op de site > Robin Hood Ribhouse <.

Drenthe: ideale omgeving voor een uitje

Ons attractiepark ligt op een perfecte locatie middenin een prachtige natuurlijke omgeving. Breid uw groepsuitje eventueel uit met een actieve fietstocht door de bossen in de nabije omgeving of wandeling door natuurgebied ‘het Drouwenerzand’, één van de weinige actieve stuifzandgebieden in Drenthe (tegenover het attractiepark) en geniet van de hunebedden, de heide en de bossen.

 

Fietsen kunt u huren bij de fietsverhuur van het gelijknamige vakantiepark: 0599 – 564 912.

VOLG ONS OOK VIA:
  twitter facebook