Familieuitjes, kant en klaar - dus lekker makkelijk!

Misschien hebt u elkaar al jaren niet meer gezien, doordat u zo ver uit elkaar woont. Of misschien organiseert u elk jaar wel een familiereünie. Of denk aan die speciale momenten, zoals een huwelijksjubileum of de verjaardag van een van de (groot)ouders. Wat de aanleiding van uw familiedag ook is: in Drouwenerzand Attractiepark zullen jong en oud met volle teugen genieten.

Klik hier voor voorpret/ indruk.

Dagje Drouwenerzand: uitermate geschikt voor familiedagen, verjaardagen (opa/oma), personeelsdagen!
..........
Volwassenen: € 32,75 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 19,75 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar : Gratis - (v.a. 10 pers.)

Dagje Drouwenerzand

Ontvangst vanaf 10.00 uur in Robin Hood Ribhouse met koffie of thee en een proeverij van heerlijke zoetigheden. De kinderen krijgen limonade en kunnen hun cakeje prachtig versieren. Vervolgens kun je de gehele dag gebruik maken van het Attractiepark; de attracties, speeltoestellen, eten en drinken. Je kunt net zo vaak in- en uitlopen als je wilt. 12.00 - 14.00 uur lekker lunchen in Robin Hood Ribhouse met koffie, thee, melk, soep, warm gerecht, verschillende broodjes, zoet-, vlees-, kaasbeleg, salade, jus o’range, fristi, chocolademelk. Ca. 16.00 uur borrelhapjes in Robin Hood Ribhouse. Om ongeveer 16.30 uur is het arrangement bij Robin Hood Ribhouse afgelopen, maar het Attractiepark is dan nog wel geopend dus als je nog wilt spelen, eten of drinken: je bent van harte welkom! Gedurende de hele dag staat deze tafel in Robin Hood Ribhouse tot je beschikking. Dit arrangement is inclusief consumpties. Uitermate geschikt voor familiedagen, verjaardagen (opa/ oma), personeelsdagen etc. Dit arrangement is alleen te reserveren bij Robin Hood Ribhouse 0599 – 564 825. Ga voor meer informatie betreffende dit arrangement naar de site van Robin Hood.
Robin's Familiedag: de gehele dag vrij gebruik van de bar in Robin Hood, dus alle drankjes inclusief!
..........
Volwassenen: € 39,75 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 19,75 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar : Gratis - (v.a. 10 pers).

Robin's Familiedag

Ontvangst vanaf 10.00 uur in Robin Hood Ribhouse met koffie of thee en een proeverij van zoetigheden met o.a. soesjes, kleine tompoucejes en dergelijke. Voor de kinderen is er de mogelijkheid een eigen cakeje te versieren. Vervolgens kun je de gehele dag gebruik maken van het Attractiepark; de attracties, speeltoestellen, eten en drinken. Je kunt net zo vaak in- en uitlopen als je wilt. Voor de avontuurlijke gasten is er de mogelijkheid om mee te doen aan de schutterscompetitie van Sherwood. Onder begeleiding van Robin Hood schieten met hand- en kruisbogen, buksen en pistolen. Met de gehele familie een rondrit van een uur met de trekkerboemel. Tussen 14.00 - 17.00 uur Robin’s grill buffet, de braadmeester staat hier garant voor een overheerlijk buffet vers van de grill met o.a. biefstuk, varkenshaas, kipfilet en spareribs, gebakken aardappelen, frietjes, diverse rauwkosten en sauzen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor vegetarische en kindergerechten. Aansluitend is er een ijsbuffet. Om ongeveer 18.00 uur is deze dag afgelopen. Let op: De gehele dag vrij gebruik van de bar in Robin Hood, dus alle drankjes inclusief! Dit arrangement is alleen te reserveren bij Robin Hood Ribhouse 0599 – 564 825 Ga voor meer informatie betreffende dit arrangement naar de site van Robin Hood.
VOLG ONS OOK VIA:
  twitter facebook